DĚTSKÝ OBCHOD

Mob.telefón: + 420 (2) 25850044

e-mail: info@kocarkysnu.cz

Zákaznická linka dostupná v pracovní dny od 9 °° hod. do 17 °° hod.

MOŽNOST DORUČENÍ

Výhody registrace:

SSL Certificate

Dětské židle na krmení

Detské jedálenské stoličkyOd věku, kdy už dítě umí samo sedět, se mohou používat jídelní židle, které jsou pro dítě pohodlné i bezpečné.

Přikrmování začíná ve věku 4-6 měsíců, čili to je aktuální období na výběr jídelní židle. Samozřejmě třeba přihlédnout na schopnost a zřelost dítěte stabilně sedět, a současně na jeho pohodlí a bezpečnost.

Hlavní aspekty při výběru židle:

Naše jídelní židle jsou prověřeny a testovány. Je velmi důležité aby byly stabilní, pohodlné a bezpečné, protože děti jsou v tomto věku aktivné a neposedné. Všechny jídelní židle jsou vybaveny bezpečnostním pásem.

Buďte připraveni na maraton obědů, svačin i večeří, proto zvolte židli pohodlnou pro Vaše děťátko.

Jídelní židle Mama Kiddies jsou snadno čistitelné pro případné malé nehody a nečistoty.

Pokud byste chtěli umístit talíř na židli, vyberte si židli s co největší tácem, možná i s dvojitým tácem a s držákem na pohár, a také s odejímatelným tácem. Takové jsou naše multifunkční jídelní židle MamaKiddies ProComfort.

Pokud by někdo chtěl používat židli více let, je třeba si vybrat takovou, kterou lze rozebrat a později používat samostatně židli i stolek. To jsou naše dřevěné jídelní židle nebo multifunkční židle z nejmodernějších materiálů!

dále