DĚTSKÝ OBCHOD

Mob.telefón: + 420 (2) 25850044

e-mail: info@kocarkysnu.cz

Zákaznická linka dostupná v pracovní dny od 9 °° hod. do 16 °° hod.

MOŽNOST DORUČENÍ

Výhody registrace:

SSL Certificate

Bambusová přikrývka (70x65) + polštář s ušima (40x30) se vzorem beránka

Bambusová přikrývka (70x65) + polštář s ušima (40x30) se vzorem beránka
-26%

Bambusová přikrývka (70x65) + polštář s ušima (40x30) se vzorem beránka

Bambusová přikrývka a polštář z kolekce Nature Bamboo by Amy zaručí klidný a bezpečný spánek vašeho děťátka. Lehký, zároveň teplý, jemný a měkký, obepíná pokožku vašeho dítěte a zajišťuje optimální tělesnou teplotu v každém ročním období.

Přečtěte si více
Info:
Centrální sklad :
K dispozici, skladem!
Super cena: 1 200

Podrobnosti

Přikrývka je jako stvořená pro krátký spánek na čerstvém vzduchu i pro dlouhý spánek po večerní lázni. Tuto přikrývku lze použít v postýlce, kočárku nebo i autosedačce při cestování. Tato mimořádná kolekce inspirovaná přírodou kolem nás vznikla ve spolupráci s polskou ilustrátorkou a designérkou Agou Kobylinskou. Ručně malovaný vzor vytváří jedinečnou atmosféru. Od prvních dnů života je miminko obklopeno přírodním materiálem.

Bambusová tkanina:

Vybrali jsme nejkvalitnější bambus, který má následující vlastnosti:
• jemné a jemné jako hedvábí
• hypoalergenní, ideální pro citlivou dětskou pokožku
• antibakteriální a fungicidní
• neutralizuje nepříjemné pachy
• dokonale absorbuje vlhkost
• chrání před škodlivými UV paprsky

Výplň přikrývky a polštáře tvoří silikonový izolační BabySoft, tedy správnou tloušťku a měkkost zaručuje, že Vašemu děťátku nebude zima a nepřehřeje se. Správně zvolená vláknitá struktura je pro dětskou citlivou pokožku dokonalá.

Souprava bambusových přikrývek a polštářů Amy je výbornou volbou. Při koupi tohoto produktu získáte teplou přikrývku 70×65 cm a polštář 40x30 cm z kolekce Nature Bamboo by Amy. Produkt je vyroben z nejkvalitnější 100% bambusové CV tkaniny, výplň je silikonová izolace BabySoft – 100% polyester.

Bambusový polštářek s ušima medvídka
Bambusový polštářek s oušky medvídka z kolekce Nature Bamboo by Amy zaručuje klidný a bezpečný spánek vašeho děťátka. Polštář je jemný, lehký a měkký. Skvěle se bude hodit do postýlek, kočárků a autosedaček. Polštářek je perfektním doplňkem stanů nebo závěsných baldachýnů, dítě na něm může relaxovat nebo jej využít pro zábavné hry. Je vyroben z přírodního bambusového materiálu, který výborně absorbuje vlhkost, takže se hlavička děťátka nebude potit. Bambusový polštářek tvoří harmonický pár s ostatními výrobky z kolekce.

Výplň přikrývky a polštáře tvoří silikonový izolační BabySoft, tedy správnou tloušťku a měkkost zaručuje, že Vašemu děťátku nebude zima a nepřehřeje se. Správně zvolená vláknitá struktura je pro dětskou citlivou pokožku dokonalá. Náš bambusový polštářek Vás bude provázet od prvních chvil života až po předškolní věk. Produkt je jedinečným dárkem pro vyjímečné miminko.

Koupí tohoto produktu získáte: polštářek s oušky medvídka 40 × 30 cm z kolekce Nature Bamboo by Amy. Produkt je vyroben z nejkvalitnější 100% bambusové CV tkaniny, výplň je silikonová izolace BabySoft - 100% polyester

Údaje

EAN číslo
83567

K produktu se nikdo nevyjádřil

Podobné produkty